Jom Follow ^_~

Monday, February 20, 2012

Derpina causes harm?

Assalamualaikum. Apa yang berlaku pagi ini telah menggesa aku untuk menulis post pada pagi ini. Pui. Formal gila ayat aku. Haha. Takdelah, aku geram dengan apa yang dah jadi kat wall aku pagi ni. Yelah, walaupun aku tak ambil peduli sangat pasal certain groups yang aku join dalam FB ni, tapi still, aku ade maruah kan? Tapi ape yang dah jadi ni buatkan maruah aku macam 'swiped away' macam tu je. What the? Disebabkan DP aku yang ada gambar Derpina. Apa masalah dia? Mentang2 lah engkau admin group tu, kau nak buat macam tu. Or benda ni virus yang buat. Ehhh memang WTF la kan. Aku tak peduli la semua tu. 

Klik untuk tumbesaran sihat.
Baca lah, tengok lah sendiri. Apa tah salah aku buat DP gambar Derpina ni. Ah. Kesah plak aku kan nak tukar2 DP pulak. Selagi benda ni tak bawa mudarat pada orang lain, aku takkan tukar DP aku. What the..? Pfftttt.. -.-'


#Aku dah fanatik Derpina sekarang. HAHA.

2 comments:

Cik Atien said...

Derpina ni cartoon apa sebenarnye? Huuuu. Kurang ajar kot admin group tu.

jijah said...

derpina ni geng2 forever alone, trollface, derp tu la...tapi derpina ni je satu2 nye perempuan. huhu. no comment la. tapi admin tu memang...uffhhh -.-
nasib baik la pakcik2.