Jom Follow ^_~

Monday, July 30, 2012

Islam dihina, kita harus pertahankan!

Baru tadi aku terjumpa satu group ni suruh report page ni untuk hapuskan page ni dekat facebook . nama page tu aku tak sanggup nak cakap. korang boleh tengok kat bawah ni, ada link tu, KLIK SINI .

Then kat situ ada sorang kafir tu mencabar sesiapa saja orang Isalm untuk jawab soalan-soalan ni. Aku dah printscreen, ada banyak soalan dia. So, korang yang tahu dan ada hujah yang padu untuk jawab tolong lah jawab soalan mereka-mereka yang kafir dan jahil ni. Demi Islam, kita berkongsi ilmu, kita berjuang.

Klik gambar untuk besarkan saiz gambar ni.
Jom umat Islam, kita berkongsi Ilmu. Buka mata mereka-mereka ni semua. Allahuakbar!

1 comment:

~Budak Merah~ said...

InsyaAllah, thanks for this info..