Jom Follow ^_~

Saturday, May 12, 2012

i am delighted to be in this brotherhood

awal mula pertama mula, didahului dengan salam.

Anak dara ada halqum,
Assalamualaikum :)

Without further argue, i would like to start our ....arghh! Hahaha. Kau hingat ini presentation kat kelas ke? Hallo, mak jemah pun takde syok sendiri macam kau. Euuwww~ Pelis lahh *tangan ke bahu kepala mendongak langit sambil mata buat2 juling~


Semakin lama aku dalam brotherhood ni, semakin gembira dan ceria aku jadinya. Semakin melupakan masalah-masalah dan hal remeh-temeh yang membebenkan kepala otak aku like problem dengan BF ke etc etc. camtu. Seriously, bila dah jadi macam ni, i mean rapat macam ni, perasaan sayang tu makin kuat hinggakan nak kemana2 pun mesti bersama2. Macam main sama2 - in context of sports la- , then bertugas sama2 and even nak keluar makan pun sama2, siap ajak lagi and offer lagi sesiapa yang nak pergi.
dengar ceramah sama-sama :)

main pun sama-sama :)

 But then bila ada yang taknak pergi, refuse to follow etc. etc, semua dah jadi macam tak berapa nak bersemangat. Haha. Comel je kan? Yelah, sebab masing2 dah macam adik beradik, saling memerlukan. Even benda kecik pun boleh jadi gaduh. But then berbaik semula, macam takde apa2 yang berlaku. And even semakin rapat and kuat bonding antara kami semua. Seriously this is the first time aku rasa yang diri aku sangat-sangat dihargai, maksudnya semua orang saling memerlukan, tak kiralah dari segi apa pun. Even cuti mid sem pun dah rasa macam tak nak balik dah sekarang sebab nak stay sama-sama dengan diorang ni. Walaupun most of them ni ada yang perangai cam sengal-sengal ubi camtu kan. Hahaha. Sorry guys, i just love all of you. Jangan amik hati :)  http://www.emocutez.com

Diorang ni memang macam-macam kerenah. Kadang-kadang sampai tak kering gusi dibuatnya. Even ayat tak kering gusi tu nampak sangat macam menipu kan. Yelah, gusi kan duk dalam mulut, mestilah selalu dibasahi dengan air liur. But then ada pulak peribahasa cakap 'tak kering gusi', memang failed la kan. Haha. Menangis mak jemah bila aku merapu macam ni. Muntah biru agaknya dia.  http://www.emocutez.com

Ha, mula2 siap berebut buai lagi, last2 berkepit gak atas buat kat pejabat! Comel je korang :)

Yang ni snap2 je, aku nampak gigi je. Yang lain tak kelihatan. Haha~
 BTW, kau dah macam maharani dah Khaty oi! :D
Bila salah sorang dah buat gila, semua pun jadi gila nyelah pun adoi kan. Then gelak ramai2. Frankly speaking, i am delighted to be in thie brotherhood :)

PENGSAN...Akibat makan yang terlalu banyak.
 Mee bandung dah tibai, pastu tibai KFC pulak. Memang ahh~ HAHA

TEKUN...Norhidayu Rasidi tekun menghabiskan air milo
 dan berjaya mencatat rekod, 3 minit segelas. Hahaha~

2 comments:

faraa chan said...

wuwuwuwuuuuu..g main bola tampar dgn tuan noh tak mengajak aku kannnn.. camni laa.. aku merajok ah gini.. T_T

bUngA_buLan said...

dah lama la baby. aku pun tak tahu cemana dia boleh terselit kat situ. haha